De boekenreeks van Oxfam Novib

wereldliteratuurVoor de boekenreeks van Oxfam Novib selecteer ik ieder jaar een vijftal romans, een kookboek, twee kinderboeken en een fotoboek. Een aantal jaren hebben we bovendien een non-fictietitel gepubliceerd van de Oxfam Novib PEN Award-winnaar, een prijs die jaarlijks in januari tijdens het Winternachtenfestival wordt uitgereikt. Daarnaast zijn in de webwinkel van Oxfam Novib nu ook e-books te koop van niet-westerse auteurs, evenals reisverhalen over verre landen en non-fictie over andere culturen, ontwikkelingssamenwerking en mondiale kwesties.

Wil je ook een verschil maken met jouw aankoop, kijk dan op www.webwinkel.oxfamnovib.nl. Hier kun je ook een abonnement nemen op de boekenreeks, je krijgt dan vijf keer per jaar een boek, en je steunt het werk van Oxfam Novib.

De overtocht

beishuizen-kleinHet is kinderboekenweek! Voor Oxfam Novib produceerde ik een bijzonder kinderboek, geschreven door Tineke Beishuizen en prachtig geïllustreerd door Femke den Hertog. Het is het spannende verhaal van drie vriendjes die weg moeten uit hun moederland en samen op zoek gaan naar een veilige plek om te wonen. Nu te bestellen op webwinkel.oxfamnovib.nl

Relaxed op vakantie

relaxed_op_vakantieNu in de boekhandel, mijn eerste boek, Relaxed op vakantie. Voor iedereen die in de stress raakt bij het zoeken naar hotels of campings, het werk maar niet kan afronden of op het allerlaatste moment nog allerlei inkopen moet doen. Vol informatie, wetenswaardigheden, leestips, websites en meer om je zowel voor, tijdens als na je vakantie optimaal te helpen genieten.
Kijk ook op de Facebook pagina Relaxed op vakantie voor de nieuwste tips en inzichten.